На вулиці Драгана у Львові міняють теплову мережу

13:26 7 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Заміну магістральних мереж передбачено також на вулицях Луганській і Науковій.

У рамках реалізації проекту «Модернізація центрального теплопостачання м. Львова», який фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку, розпочалися ремонтні роботи зі заміни теплової мережі на вулиці Драгана. Тут буде проведено заміну ділянки магістральної мережі діаметром 500 міліметрів завдовжки 395 метрів – між наявними тепловими камерами TK-1103/14 і TK-1103/18. 

Ця теплова мережа забезпечує тепловою енергією значну частину споживачів Сихівського житлового масиву. Вона збудована у 1984 році, відслужила свій термін експлуатації, знаходиться в незадовільному стані, підлягала неодноразовим аварійним ремонтам у зв’язку з численними поривами. 

Одним із пунктів Проекту передбачено заміну застарілих магістральних мереж на вулиці Драгана, Луганській та на двох ділянках на вулиці Науковій. Згідно з Кредитною угодою та Договором гранту, які підписані 13 червня 2013 року між ЛМКП «Львівтеплоенерго» та Європейським банком реконструкції та розвитку, ЛМКП «Львівтеплоенерго» отримує 20 млн. євро кредиту від ЄБРР і 10 млн. євро гранту від фонду Е5Р.

Про це повідомили сьогодні, 7 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Як інформував «ЩЛ», оскільки на вулиці Науковій демонтуватимуть до 10 жовтня трубопроводи магістральної теплової мережі, у Львові призупинили подачу гарячої води до 116-ти будинків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів