На вулиці Баштанній у Львові вилучено снаряд

09:22 10 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Знищення боєприпасу відбудеться 10 грудня із настанням світлої пори доби.

«9 грудня о 9:24 під час прибирання прилеглої території на відстані 10 м від житлових будинків двірником ЛКП «Богданівське» виявлено на вулиці Баштанній у Залізничному районі Львова 75-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону. О 16:53 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України виявлений боєприпас вилучено встановленим порядком. Знешкодження боєприпасу буде здійснено 10 грудня з настанням світлого часу доби», – повідомили сьогодні, 10 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли в четвер:

«9 грудня о 10:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виявлення на відстані 10 м від житлового будинку №1 на вулиці Баштанній  підозрілого вибухонебезпечного предмету. Виявили предмет працівники ЛКП «Богданівка» під час прибирання прибудинкової території від опалого листя.

На місце події негайно виїхала оперативна група Залізничного райвідділу ДСНС Львівщини. В результаті огляду рятувальники встановили, що небезпечний предмет є 75-міліметровим артилерійським снарядом часів Другої світової війни.

Про факт виявлення боєприпасу повідомили правоохоронні органи. Було подано термінову заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення боєприпасу.

Цього ж дня о 16:53 піротехніки 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили боєприпас з місця його знаходження. Знищення боєприпасу у встановленому порядку відбудеться 10 грудня із настанням світлої пори доби».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів