На Волині волонтери зокрема збирають допомогу бійцям 24-ї бригади зі Львівщини

13:32 20 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: volynpost.com

У Луцьку ініціювали благодійний гаражний розпродаж.

Наприкінці вересня спільними зусиллями волонтерів у Луцьку ініціювали дуже цікаву волонтерську ініціативу – благодійний гаражний розпродаж. 26-27 вересня на Театральній площі міста волонтерами-учасниками розпродажу була зібрана сума 20 000 гривень.

Про це повідомила одна із організаторів акції Вероніка Попик у «Facebook»-спільноті «Добрі справи». Вона також поінформувала: «Розпродаж був організований як благодійний захід, кошти збирались для забезпечення наших бійців в зоні бойових дій теплим одягом. Всі партнери і учасники акції працювали на безоплатній основі, що дозволило суттєво зекономити витрати. В результаті на виручені кошти ми придбали 105 одиниць теплої білизни, 20 карематів і 30 флісових балаклав!».

Усі придбані для бійців речі вже розіслані або розсилаються хлопцям і дівчатам, які знаходяться на передовій: 14-та, 24-а (окрема Залізна механізована імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») , 54-а, 72-а, 30-та (танковий батальйон) окремі механізовані бригади, 79-а і 95-та окремі аеромобільні бригади, 57-а окрема мотопіхотна бригада, Національна гвардія, розвідрота 1-го танкового батальйону, Луганський прикордонний загін, батальйон «Донбас-Україна», спецпризначенці, протитанкова бригада, тербат «Волинь». Волонтерка стверджує: «Звичайно, ми розуміємо, що забезпечення бійців – це одне з головних завдань Міністерства оборони, але чи можете ви спокійно жити в теплих квартирах і будинках, знаючи, що ваші земляки елементарно мерзнуть? Очевидно, що ні».

Вся допомога, отримана з коштів гаражного розпродажу, була, в основному, адресною. Речі передавались через луцьких волонтерів, які мають прямі контакти з бійцями. Речі, які не були продані на сейлі, можна придбати через інтернет-спільноту «Добрі справи» або прийти в шоу-рум «Добрих справ» за адресою: Луцьк, вулиця Кондзелевича, 2.

Про це повідомили сьогодні, 20 листопада, в інтернет-виданні «ВолиньPost», де також опублікували фотографії з гаражного розпродажу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів