На вакантні посади у прокуратурах Львівщини претендують більше двох тисяч кандидатів

19:40 7 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

У Львові завершено перший етап відкритого конкурсного відбору до місцевих прокуратур: тестування на знання законодавства.

5 та 6 вересня 2015 року у мьвові пройшов перший етап чотирирівневого відкритого конкурсного відбору на заміщення вакантних посад у місцевих прокуратурах – тестування на знання законодавства, який відбувся на базі Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України. Результати цього етапу конкурсного відбору, в якому взяло участь більше 2 тисячі осіб, після їх опрацювання конкурсними комісіями будуть опубліковані на сайті Генеральної прокуратури України у вигляді рейтингового списку всіх кандидатів.

Водночас, керівництво прокуратури Львівської області висловлює подяку вищим навчальним закладам, де тривало тестування, а також представникам громадських організацій, експертам, усім спостерігачам, які здійснювали безпосередній контроль за його проведенням, таким чином активно підтримуючи процес реформування органів прокуратури. Про це повідомили сьогодні, 7 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів