На українському кордоні збільшився пасажиропотік

12:47 27 березня 2020 р.

Фото до новини

26 березня співробітники Держприкордонслужби здійснили понад 27 тисяч пропускних операцій, як на в’їзд так і на виїзд.

Минулої доби пасажиропотік на кордоні мав тенденцію до збільшення. 26 березня співробітники Держприкордонслужби здійснили понад 27 тисяч пропускних операцій, як на в’їзд так і на виїзд. Переважна більшість – понад 18 тисяч пропускних операцій – було здійснено щодо громадян України, які поверталися з-за кордону. У тому числі більше 6,5 тисячі наших співвітчизників прибули в пункти пропуску на кордоні з країнами ЄС без транспортних засобів.

У цьому напрямку прикордонники разом з органами місцевої влади та ДСНС продовжують роботу щодо забезпечення перевезення таких людей через кордон. Зокрема, було здійснено більше 200 виїздів транспортних засобів для перевезення громадян.

За добу на кордоні провели температурний скринінг та опитування щодо стану здоров’я стосовно більш як 20 тисяч осіб. Учора в Чорноморському морському порту (Одеська обл.) іноземець, який очікував вибуття теплоходом, поскаржився на стан здоров’я. Під час вимірювання температури тіла, з’ясувалося, що вона в нього підвищена -  38,0 С. Чоловіка передали медичним працівникам, які доставили його в лікувальний заклад.

Про це повідомив сайт МВС.

Сьогодні, 27 березня, Державний кордон має бути закритий, повідомляв "Щоденний Львів". 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів