На стадіоні «Арена Львів» також не знайшли вибухівки

15:56 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: comments.ua

Як повідомляє в п’ятницю прес-служба міської ради, з нього було евакуйовано 15 746 учасників конгресу свідків Єгови.

Як повідомила в п’ятницю «Щоденному Львову», прес-служба міської ради, вибухового пристрою на стадіоні «Арена Львів», про пошуки якого інформував «ЩЛ», не виявлено. У повідомленні також мовиться:

«Сьогодні, 4 липня 2014 року, о 10.30 год. невідома особа повідомила на телефон «102» чергового Львівського міського відділу ГУ МВС України у Львівській області про закладення вибухового пристрою у м. Львові у будівлі стадіону «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199) та що вибух відбудеться о 14.00 год. Після обстежень вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершено о 13.30 год.

Відомо, що на стадіоні проводився конгрес Свідків Єгови. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…» у складі 78 осіб та 22 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, із будівель стадіону виведено близько 15 746 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні МВС України разом з кінологом провели обстеження приміщень та прилеглої території стадіону.

Вибухового пристрою не виявлено. Роботи завершено о 13.30 год. За фактом події проводиться дослідча перевірка».

Як інформував «ЩЛ», у Львові сьогодні шукали вибухівку ще й на вокзалі, а знайшли п’яного «мінера».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів