На сміттєзвалищі неподалік Львова ліквідовують пожежу наземними силами (відео)

09:50 9 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Робота авіації ДСНС України на території сміттєзвалища тимчасово припинена.

«8 червня для виположення схилу Грибовицького сміттєзвалища залучали авіацію ДСНС України з Ніжина (два літаки АН-32П, 14 членів екіпажу)», – повідомили сьогодні, 9 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«8 червня о 20.18 авіація ДСНС України роботу припинила, літаками здійснено 28 скидів води (216 тонн). Проводилося гасіння окремих осередків пожежі на загальній території близько 0,5 га.

Ліквідовано загорання окремих осередків на ділянці площею 0,35 га. До гасіння пожежі було залучено 16 одиниць техніки та 180 осіб, чотири бульдозери.

З метою запобігання розповсюдження пожежі на нові території, прийнято рішення локалізувати горіння окремих осередків пожежі на ділянці біля 600 квадратних.     В нічний час до гасіння пожежі залучено чотири одиниці техніки та 17 осіб. Для освітлення місця проведення робіт залучено освітлювальний стовп.

Роботи першої черги аварійно-відновлювальних робіт на основній захисній дамбі ставків накопичувачів інфільтратів завершено. На дамбі №1 – викладено 4544 мішки з піском; на дамбі №2 насипано орієнтовно 13250 кубічних метрів ґрунту; на дамбі №3 – насипано орієнтовно 59650 кубічних метрів ґрунту 8 червня до проведення робіт було залучено 298 чоловік та 48 одиниць техніки».

Про це повідомили сьогодні, 9 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС опублікували прес-реліз «Оперативна інформація щодо ситуації на території сміттєзвалища у Львівській області» станом на ранок  9 червня, в якому розповіли:

8 червня о 20.18. робота авіації ДСНС України на території сміттєзвалища тимчасово припинена та буде відновлена 9 червня за рішенням обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львівської обласної державної адміністрації.

8 червня з 23:30 до 02:30 дев’ятого червня з метою запобігання розповсюдження пожежі на нові території, її локалізації та збільшення розриву проводилося гасіння окремих осередків пожежі. Роботи завершені о 02:30. Наземними силами продовжується гасіння пожежі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів