На сайті управління безпеки ЛМР можна перевірити, чи авто перебуває на арештмайданчику: як це зробити

17:34 21 квітня 2023 р.

Фото до новини

Управління безпеки ЛМР оновило функціонал свого сайту. Тепер тут можна перевірити, чи евакуйоване авто перебуває на арештмайданчику.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Раніше про переміщення автомобіля власник міг довідатися, зателефонувавши у поліцію за номером 102. Важливо: інформація про автомобіль відображається на сайті протягом трьох календарних днів з моменту евакуації.

«Аби перевірити інформацію на сайті https://inspector.lviv.ua/, у відповідному вікні слід ввести лише номерні знаки автомобіля. Якщо авто на українській реєстрації, то літери слід вводити кирилицею, якщо на іноземній, або є іменний номерний знак – то латиницею», - розповіли в управлінні безпеки ЛМР.

В управлінні нагадують, на сайті міського управління безпеки також можна оплатити штраф за неналежне паркування без банківських реквізитів.  

Як додали в міському управлінні безпеки, через порушення правил стоянки, у Львові з початку року на арештмайданчик евакуювали 2 501 автомобіль. Для того, щоб повернути евакуйоване авто, власник повинен сплатити 2 тис. 234 грн за послуги евакуатора, ще 140 грн коштує одна доба зберігання авто на майданчику. Кошти, сплачені за порушення правил стоянки/зупинки автотранспорту, місто скеровує на допомогу нашим військовим.

Торік до міського бюджету надійшло 50,2 млн грн від сплати штрафів за неналежне паркування

Як у Львові збільшують штрафи за неправильне паркування автомобілів

Інспектори з паркування оштрафували водіїв у Львові на 12,5 млн. гривень

У Львові побільшає зон для паркування

Нардепи не сплачують штрафи за порушення ПДР, аліменти, конфіскацію майна: перелік найбільших боржників

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів