На ремонт доріг Львівщини спрямують ще 61,73 млн. гривень

15:20 2 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zz.te.ua

У вересні 2015 року до державного бюджету надійшло, за оперативними даними, 18,8 млрд. гривень митних платежів, що на 735,2 млн. гривень більше визначених міністерством фінансів України індикативних показників.

«Зокрема, перевиконання досягнуто митницями  ДФС у Львівській області на 123,6 млн. гривень, у Волинській – на 78,1 млн. гривень, та Чернівецькій – на 58,1 млн. гривень. Відповідно, на ремонт доріг Львівщини буде скеровано 50% від суми перевиконання щомісячних планових митних надходжень – 61,73 млн. гривень», – повідомили сьогодні, 2 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації, де також нагадали:

«Президент України підписав Закон, згідно із яким ремонт доріг державного значення у чотирьох областях України здійснюватиметься за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.

На Львівщині за рахунок цих коштів заплановано відремонтувати три автодороги: Львів – Радехів – Луцьк (Н-17), ділянки Львів – Сколе автомобільної дороги загального користування державного значення Київ – Чоп (на Будапешт через Львів, Мукачеве, Ужгород) (М-06) та автомобільної дороги загального користування державного значення Сколе – Славське (Т-14-24)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів