На ремонт доріг Львівщини спрямували ще 38 мільйонів гривень

12:28 19 вересня 2016 р.

Упродовж минулого тижня з обласного бюджету відповідно до замовлень головних розпорядників коштів скеровано 100,9 млн. гривень.

Зокрема, 38 мільйонів гривень спрямовано на ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення. Окрім цього, видатків на заробітну плату та захищених статей, у рамках реалізації обласних програм спрямовано кошти в сумі 21,9 млн. гривень.

Зокрема, на проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку – 4,3 млн. гривень, підтримку та розвиток агропромислового виробництва області – 2,9 млн. гривень, енергозбереження населення Львівщини – 2,8 млн. гривень, на реалізацію програми «Питна вода» – 2,4 млн. гривень, на  компенсації перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян області – 1,7 млн. гривень, на книговидання – 1,5 млн. гривень, на газифікацію населених пунктів області та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування по 1,3 млн. гривень, на соціальні виплати – 0,9 млн. гривень, на підтримку народних домів – 0,6 млн. гривень, на поповнення бібліотечних фондів – 0,3 млн. гривень, на інші видатки – 1,9 млн. гривень. Про це повідомили сьогодні, 19 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів