На Прикарпатті чотири години гасили пожежу у відпочинковому комплексі, де проживало 148 дітей (відео)

23:27 25 вересня 2023 р.

Фото до новини

Вогнеборці врятували частину будівлі відпочинкового комплексу.

Про це інформує ДСНС в Івано-Франківській області, пише Dailylviv.com.

25 вересня о 18:28 на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в будівлі відпочинкового комплексу в селі Красноїлля, присілок Долина, Білоберізької ТГ, Верховинського району.

На момент прибуття вогнеборців ДПРЧ-12 смт Верховина, другий та мансардний поверх будівлі було охоплено вогнем, площа пожежі складала орієнтовно 750 м кв.і Була загроза перекидання вогню на сусідні будинки.Будівля санаторію дерев’яна, що сприяло швидкому розповсюдженню вогню.

О 20:43 пожежу вдалося локалізували, а о 22:26-ліквідувати.

Через сильне задимлення на пожежі працювало чотири ланки газодимозахисної служби, створено три оперативні дільниці та штаб пожежогасіння.

За допомогою квадрокоптера проведено додаткову аеророзвідку пожежі.

Вогнеборці врятували частину будівлі відпочинкового комплексу.

Як з'ясувалось, у відпочинковому комплексі проживали 148 дітей з вихователями. Обслуговчий персонал вивів усіх дітей з будівлі. З місця події усіх скеровано на поселення до іншого санаторію, куди відряджено психолога ГУ ДСНС в області.

До ліквідації пожежі будо залучено від ГУ ДСНС в області 12 одиниць техніки та 38 осіб, а також від ГУ ДСНС у Чернівецькій області - 1 одиниця техніки та 5 осіб, а також на місці працювала мобільно-оперативна група Головного управління ДСНС в області та Верховинського РВ і оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС.

Постраждалих немає.Причину виникнення пожежі встановлюють.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів