На посаду директора Львівського управління антикорупційного бюро претендують 37 кандидатів

20:14 30 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Radio Free Europe / Radio Liberty

Повноваження керівника Львівського територіального управління поширюватимуться на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Хмельницьку області

«Станом на 29 грудня до Національного антикорупційного бюро України надійшло 37 пакетів документів кандидатів на посаду директора Львівського управління та 20 – Одеського», – повідомили в прес-службі НАБУ, де також поінформували:

«Прийом документів від кандидатів на посади завершився. Охочі взяти участь у конкурсі мали можливість подати документи з 14 по 28 грудня. Конкурсні комісії чекатимуть ще декілька днів для того, щоб отримати поштою документи, відправлені кандидатами у визначені строки. Попереду наступні етапи конкурсу – тестування та співбесіда». «Повноваження керівника Львівського територіального управління поширюватимуться на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Хмельницьку області, а керівника Одеського територіального управління — на Одеську, Херсонську, Миколаївську, Кіровоградську області», – поінформували також у прес-службі Національного антикорупційного бюро України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів