На місці зруйнованого мосту на дорозі Мукачево–Івано-Франківськ–Львів буде тимчасова переправа (відео)

08:26 25 липня 2023 р.

Фото до новини

Рух автомобільного транспорту тимчасово забезпечено через об'їзд.

Про це повідомила Закарпатська обласна військова адміністрація, пише Dailylviv.com.

Через міст рухався вантажний автомобіль, який суттєво перевищив допустимі норми навантаження.

«Одночасно з вантажним авто на переході було також легкове. Воно перекинулося, 3 потерпілих, усі у стані середньої важкості», – коментує перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Дві карети швидкої допомоги доставили постраждалих до закладу охорони здоров'я, зокрема серед них – троє дітей. Одна людина перебуває у важкому стані, інші – середнього ступеня важкості. Усім надано кваліфіковану медичну допомогу.

Закарпатська ОВА повідомила вчора ввечері, що на місці руйнування мосту в Тячівському районі триває аналіз берегової смуги зі залученням інженерів щодо можливого створення тимчасової переправи для легкових і вантажних транспортних засобів за допомогою наплавного або механізованого мосту. 

Зараз працівники Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області визначають обсяги робіт з ремонту зруйнованої секції моста.

Рух автомобільного транспорту тимчасово забезпечено через населені пункти: Крива – Терново – Нересниця – Вільхівці – Бедевля. 

Правоохоронні органи встановлюють обставини руйнування мосту та можливі порушення під час його експлуатації й утримання. 

Припинено рух на ділянці дороги Мукачево - Рогатин - Львів через руйнацію моста - поліція (відео)

На трасі Мукачево–Рахів–Івано-Франківськ–Львів обвалився міст з автівками: є постраждалі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів