На Львівському дріжджовому заводі «Ензим» викидів аміаку в атмосферу не зафіксовано, – ЛМР

16:18 18 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, за даними працівників ДСНС, викидів в атмосферу унаслідок раптового розгерметизування ємності аміачної води не відбулося.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 18 березня, «Щоденному Львову»:

«Сьогодні, 18 березня, об 11:30 на території Львівського дріжзаводу ПрАТ «Ензим» на вулиці Личаківській, 232 під час виконання робіт на ємності аміачної води, об’ємом 60 куб. м, що знаходилась на відкритій території, сталося раптове розгерметизування ємності, внаслідок чого пролунав хлопок. Про це повідомило управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

За даними працівників ДСНС, унаслідок події викидів в атмосферу не відбулося, сусідні цистерни не пошкоджено, потерпілих немає. Роботи завершені о 14.30. Попередня причина – порушення правил виконання технологічних робіт.  За фактом проводиться дослідча перевірка».

Як інформував «ЩЛ», голова виконкому громадського об'єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив у середу, що сьогодні, 18 березня, об 11.00 пролунав дуже сильний вибух в районі дріжзаводу, натомість на підприємстві закликають населення не панікувати, «Львівводоканал» також запевнив, що немає жодної небезпеки внаслідок хлопка на підприємстві «Ензим».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів