«Львівводоканал» запевнив, що немає жодної небезпеки внаслідок хлопка на підприємстві «Ензим»

14:34 18 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Як передали в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, директор комунального підприємства Валентин Вольський стверджує: «Викидів у каналізацію шкідливих речовин не відбулося, технологічний режим роботи очисних споруд не порушено».

У прес-службі міської ради передали сьогодні, 18 березня, «Щоденному Львову»:

«Як повідомили в ЛМКП «Львівводоканал», на підприємстві «Ензим» трапився хлопок під час виконання господарських робіт, зокрема демонтажу цистерни. Однак, жодної небезпеки для здоров’я людей немає. Директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський розповів також: «При виконанні господарських робіт, зокрема демонтажу цистерни, в ємності з-під аміачної води, об’ємом 60 куб. м, стався хлопок. Просимо мешканців зберігати спокій та не піддаватись паніці, бо жодної небезпеки для здоров’я людей немає». 

За даними ЛМКП «Львівводоканал», викидів у каналізацію шкідливих речовин не відбулося, технологічний режим роботи очисних споруд не порушено.

Як інформував «Щоденний Львів», голова виконкому громадського об'єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив у середу, що сьогодні, 18 березня, об 11.00 пролунав дуже сильний вибух в районі дріжзаводу, натомість на львівському дріжджовому заводі закликають населення не панікувати з приводу вибуху на ньому.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів