На Львівщині знищили 64 боєприпасів

11:48 23 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

22 грудня фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили й знищили 64 боєприпасів часів Другої світової війни.

45 вибухонебезпечних предметів – три артилерійські постріли калібру 88 міліметрів, артилерійський снаряд калібру 85 міліметрів та 41бойовий заряд, виявлені під час проведення будівельних робіт на території підприємства на відстані 50 метрів від будівель в селі Малехів у Жовківському районі. А 18 запалів до артилерійських снарядів та ручну гранату Ф1 виявлені під час земляних робіт на присадибній ділянці на відстані 50 метрів  від житлового будинку в селі Станимир у Перемишлянському районі.

22 грудня о 13 57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час прогулянки лісом на відстані 500 метрів від дороги та 400 метрів від житлових будинків на вулиці Холодній виявили предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Про це повідомили в понеділок, 23 грудня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині натрапили на міну поруч із будинком.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів