На Львівщині знищено вогнем будівлю ресторану (відео)

10:46 2 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Загоряння ліквідовано силами восьми пожежно-рятувальних відділень.

«1 січня о 19:45 виникла пожежа на горищі дерев’яної одноповерхової будівлі ресторану «Княжий Двір» розміром 25 на 35 метрів на території ТзОВ «Комбінат» на вулиці Вербицького у селі Черлянське Передмістя в Городоцькому районі. Вогнем знищено будівлю ресторану. Потерпілих немає. Пожежу локалізовано о 20:50, ліквідовано о 21:10 силами восьми пожежно-рятувальних відділень. Причина пожежі встановлюється», – повідомили сьогодні, 2 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі обласного управління ДСНС розповіли в суботу:

«1 січня о 19:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, про пожежу на вулиці Вербицького, 3 у селі Черлянське Передмістя Городоцького району. Займання сталося на горищі дерев’яної одноповерхової будівлі ресторану розміром 25×35 метрів, критої руберойдом.

На місце події за лічені хвилини прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи. На момент прибуття вогнеборців будівля була повністю охоплена вогнем. Складність гасіння полягала у низькій температурі та сильному задимленні навколо приміщень. 

Підрозділами ДСНС в складі трьох ланок газодимозахисної служби ліквідовано займання о 21:10. Завдяки кваліфікованим діям рятувальників врятовано п’ять будівель, розташованих поруч. Внаслідок пожежі знищено будівлю ресторану.

До ліквідації пожежі залучалось 49 рятувальників та 10 одиниць спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події встановлюють фахівці правоохоронних органів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів