На Львівщині знову загинув під час спалювання стерні чоловік

10:12 9 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

За словами місцевих мешканців чоловік спалював стерню у себе на ділянці, проте через високу температуру та вітер, полум’я перекинулось на сусідні ділянки, після чого мужчина спробував ліквідувати пожежу самотужки.

8 серпня о 18:54 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в селі Стоділки Городоцького району на відкритій території. Вогнем знищено стерню окремими осередками на площі 210 квадратних метрів.

На місці пожежі виявлено тіло чоловіка 1953 року народження. За словами місцевих мешканців чоловік спалював стерню у себе на ділянці, проте через високу температуру та вітер, полум’я перекинулось на сусідні ділянки, після чого мужчина спробував ліквідувати пожежу самотужки.

Львівського обласного управління ДСНС України вкотре звертається до мешканців області з проханням:

«Не спалювати суху траву та стерню! Не завдавайте шкоди здоров’ю людей і навколишньому середовищу! При спалюванні трави на присадибних ділянках або стерні на фермерських господарствах, вдовж доріг, виникає загроза перекидання вогню на природні ділянки, ліси, поля з незібраним зерном та житлові будинки.

При спалюванні сухої траву на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, дим і вогонь здатні спричинити замикання ліній електропередач. Пам’ятайте з малого сірника виникають масштабні пожежі, що забирають життя».

Про це повідомили сьогодні, 9 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС.

Як інформував «ЩЛ», 4 серпня на Львівщині загинув через спалювання стерні чоловік 1958 року народження, а 5 серпня – жінка 1941 року народження.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів