На Львівщині знешкодили артилерійські снаряди

09:40 21 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Працівники піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили й знищили 20 березня виявлений 18 березня в полі біля лісу поблизу села Підбірці в Пустомитівському району 152-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни.

Про це повідомили в четвер, 21 березня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Цього ж дня о 17:40 піротехніки ДСНС вилучили та знищили 122-міліметровий артилерійський снаряд часів Другої світової війни, виявлений під час проведення земляних робіт у Куровичі в Золочівському районі».

«Окрім цього 20 березня на території Львівської області ще виявлено вибухонебезпечні предмети у трьох місцях. Зокрема, 20 березня о 9:18 надійшло повідомлення, що в с. Грушів у Яворівському районі виявили під час пошуку металобрухту предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«20 березня о 17:08 надійшло повідомлення, що в селі Гута в Сокальському районі під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці виявили предмет, ззовні схожий на авіаційну бомбу часів Другої світової війни. А о 18:40 надійшло повідомлення, що в селі Страшевичі в Старосамбірському районі під час прибирання території в приватному господарстві на відстані 100 метрів від житлових будинків виявили предмет, ззовні схожий на мінометну міну часів Другої світової війни», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів