На Львівщині здали правоохоронцям 166 одиниць зброї

11:30 22 жовтня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: portal.lviv.ua

В обласному управлінні поліції запевнили: «До кінця жовтня громадяни мають можливість добровільно звернутися у підрозділи поліції, щоб здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, які зберігаються незаконно, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності».

Про це повідомили в понеділок, 22 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Від початку місячника мешканці Львова та області здали правоохоронцям 166 одиниць зброї. Зокрема –14 одиниць нарізної армійських взірців, дев’ять – мисливської нарізної, 142 – мисливської гладкоствольної».

«Місячник добровільної здачі зброї на Львівщині проводиться з метою протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, вибухових речовин, а також профілактики злочинів з їх використанням, виявлення та перекриття каналів надходження у кримінальне середовище. Під час місячника мешканці Львівщини можуть звернутись в органи внутрішніх справ (у відділи, відділення поліції або безпосередньо до працівників поліції) та здати зброю, спецзасоби, боєприпаси чи вибухові речовини, що зберігались у них неналежним чином – без дозволів, реєстрації тощо», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів