На Львівщині затримали водія в стані наркотичного сп’яніння

10:48 16 лютого 2020 р.

Фото до новини

15 лютого о 17.15 на автодорозі «Городок-Комарно» у селі Черляни на Городоччині 39-річний місцевий житель виїхав за кермом автомобіля «Таврія Славута» на тротуар, де скоїв наїзд на трьох пішоходів.

Про це повідомили в неділю, 16 лютого, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що медики ушпиталили жительок Городка віком 19 та 49 років і 22-річного дрогобичанини, а також з’ясували, що водій «Таврії» перебував в стані наркотичного сп’яніння.

Його затримали, щодо нього відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання позбавлення волі від трьох до восьми років.

Як інформував «Щоденний Львів», водій автомобіля «ЗАЗ 110307» 1980 року народження не впорався 15 лютого близько 15:00 на вулиці Угрівській у Городок із керуванням і виїхав на тротуар у попутному напрямку, де скоїв наїзд на трьох пішоходів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів