На Львівщині затримали єгиптянина й бразильця

16:35 22 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Мостиського загону зупинили на Львівщині мандрівників із Єгипту тй Бразилії.

Про це повідомили в суботу, 22 червня, в Держприкордонслужбі, де також розповіли: «Про незнайомця, якого бачили в одному з прикордонних населених пунктів, співробітникам відділу «Шегині» повідомили місцеві. В результаті перевірки інформації група реагування затримала громадянина Єгипту 1989 року народження».

«Чоловік мав при собі посвідку на тимчасове проживання в Україні. В ході бесіди стало відомо, що метою свого перебування біля кордону  є намір незаконного перетину українсько-польського кордону поза пунктом пропуску та в подальшому потрапити до країн ЄС», – поінформували також у ДПСУ.

«У діях єгиптянина вбачаються ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення Іноземця затримано в адміністративному порядку, рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд», – розповіли також у ДПСУ.

«Ще одного затриманого прикордонниками Львівського загону іноземця передано співробітникам Національної поліції. Громадянина Бразилії затримали у львівському аеропорту, так як на нього спрацювала база даних Інтерполу. Чоловіка з метою арешту розшукували правоохоронці Бельгії», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів