На Львівщині затримали чоловіка, який пограбував будинок

12:10 28 квітня 2023 р.

Фото до новини

Частину викраденого майна затриманий заховав, а частину – встиг реалізувати.

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Dailylviv.com.

Повідомлення про крадіжку з будинку, розташованого в одному з сіл Львівського району, надійшло у поліцію 27 квітня. За словами заявника, вночі з приміщення було викрадено дороговартісний інструмент та інше майно на загальну суму понад 30 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2. Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких встановили, що до вчинення крадіжки причетний 32-річний львів’янин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за подібні злочини.

За допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина», поліціянти виявили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Частину викраденого майна він заховав, а частину – встиг реалізувати.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

У Львові затримали кишенькового злодія, що обкрадав у маршрутках

Злодій з Борислава обікрав будинок у Турці

У селі на Львівщині вкрали з хати гаджет

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів