На Львівщині запрацювала ще одна пожежна команда

10:24 5 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lviv.dsns.gov.ua

10 вогнеборців гарантуватимуть безпеку 13 населених пунктів.

У вівторок, 4 липня, у селі Черневе в Мостиському району відбулося урочисте відкриття нової добровільної пожежної команди. Участь у її представленні взяли голова районної ради Володимир Горбацьо, заступник голови районної державної адміністрації Микола Гандз, голова Чернівської сільської ради Надія Федевич, начальник Мостиського районного сектору ДСНС Юрій Благута, начальник відділу діловодства та архівної роботи центру забезпечення діяльності Львівського обласного управління ДСНС Андрій Квічка, місцеві депутати, голови Малнівської та Малнівськоволянської сільських рад та представники громади.

Безпеку мешканців 13 населених пунктів гарантуватиме команда з 10 пожежників. Для них уже закуплено формений одяг та взуття. Добровільна пожежна команда Чернівської сільської ради цілодобово чергуватиме у спеціальному приміщенні фермерського господарства «Коровай». Це вже друга місцева пожежна команда у Мостиському районі.

Про це повідомили сьогодні, 5 липня, в прес-службі Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України, де також опублікували фоторепортаж з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів