На Львівщині загинув унаслідок зіткнення з вантажівкою водій легковика

13:33 3 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dailviv.gov.ua

Як повідомляє в четвер прес-служба обласного управління ДАІ, за попередніми даними, він не обрав безпечної швидкості руху.

Прес-служба обласного управління ДАІ інформує сьогодні, 3 липня, в повідомленні «У Сколівському районі зіткнулися легковик та фура: загинула людина»:

«У Сколівському районі внаслідок ДТП загинув водій легковика. Трагічна подія трапилась учора, 2 липня, близько 15.50 години на автодорозі «Київ-Чоп». 

Керманич автомобіля «Audi A6», 33-річний мешканець Сколівщини, їхав у напрямку міста Чоп. За попередніми даними, чоловік не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстаноку, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою «DAF».

За кермом фури був 33-літній житель Закарпаття.  Від отриманих травм водій автомобіля «Audi» загинув на місці ДТП. 

Наразі триває розслідування. Працівники міліції встановлюють усі обставини та остаточні причини цієї дорожньо-транспортної пригоди». 

Натомість департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомляє в четвер:

«2 липня о 17.20 поблизу с. Плав’є Сколівського району на автодорозі Київ – Чоп сталося зіткнення вантажного автомобіля «DAF» та легкового автомобіля «Audi A6». Внаслідок ДТП загинув водій автомобіля «Audi A6», Василь Д., 1980  року народження,житель с. Плав’є.

На місці події силами одного пожежно-рятувального відділення ГУ ДСНС України у Львівській області за допомогою аварійно-рятувального обладнання проводились роботи з вивільнення загиблого водія із пошкодженого автомобіля. Причини ДТП – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів