На Львівщині загинув унаслідок зіткнення автомобілів водій

09:30 4 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

ДТП сталося на дорозі Київ-Чоп.

«3 січня близько 13:00 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Великосілки в Кам’янка-Бузькому районі водій легкового автомобіля «Ford Focus», рухаючись в напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Mitsubishi L200» (власник – військова частина В1126)», – повідомили сьогодні, 4 січня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Унаслідок ДТП від отриманих травм помер по дорозі в лікарню водій автомобіля «Ford Focus», 1982 року народження, житель міста Новомосковськ у Дніпропетровській області області, а чотири особи, з них дві дитини, отримали травми різного ступеня важкості та були доставлені до медичних закладів Львова: 

пасажирка автомобіля «Ford Focus» 1984 року народження, жителька Новомосковська, була доставлена до травмпункту Львівської міської комунальної лікарні швидкої медичної допомоги, після надання необхідної медичної допомоги відпущена для подальшого лікування за місцем проживання;

пасажир автомобіля «Ford Focus», 2006 року народження, житель Новомосковська, госпіталізований до травматологічного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні, стан – середньої важкості;

пасажир автомобіля «Ford Focus», 2014 року народження, житель Новомосковська, госпіталізований до реанімаційного відділення  Львівської міської дитячої клінічної лікарні, стан – важкий;

водій автомобіля «Mitsubishi L200», 1979 року народження, житель Дніпропетровська, госпіталізований до II-го травматологічного відділення Львівської міської комунальної лікарні швидкої медичної допомоги, стан – середньої важкості.

Попередні причини події – водій автомобіля «Ford Focus» не впорався   з керуванням, не вибрав безпечної швидкості руху. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньо або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені».

Про це повідомили сьогодні, 4 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли:

«У Львівській області зіткнулися легкове авто та позашляховик. У результаті аварії одна людина загинула, ще четверо – отримали тілесні ушкодження. Серед травмованих – двоє дітей. 

Трагічна подія відбулась 3 січня, близько 14.30 години на автодорозі «Київ-Чоп» у Кам’янка-Бузькому районі. В автомобілі «Ford Focus» їхала сім’я із Дніпропетровської області.

Легковик прямував у напрямку Львова. За попередніми даними, керманич цього авто виїхав на смугу зустрічного руху та вчинив зіткнення з позашляховиком «Mitsubishi L200». 

Водій автомобіля «Ford», 33-річний мешканець Дніпропетровської області, помер на місці події від одержаних травм. Його дружина та двоє дітей, 9-річний хлопчик та його однорічний братик, – отримали тілесні ушкодження.

Потерпілих доправили до лікарні. У малюка діагностували відкриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а у старшого хлопчика – перелом тазу, забій живота, а також травма голови. 

Окрім цього, постраждав водій позашляховика «Mitsubishi», 36-річний мешканець Дніпропетровська. Внаслідок ДТП він отримав перелом стегна. Зараз чоловік у лікарні.  

Тривають слідчі дії. Обставини та причини автопригоди – встановлюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів