На Львівщині загинув унаслідок ДТП водій легковика (доповнено)

12:41 24 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: обласнк управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомляє в понеділок прес-служба обласного управління ДАІ, він виїхав на зустрічну смугу й скоїв зіткнення з бусом «Ford Transit».

Ця ДТП трапилася 21 лютого, о 19.30. За попередніми даними, 42-річний львів’янин за кермом легковика «Skoda Octavia» не обрав на автодорозі «Львів-Краковець» безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з бусом «Ford Transit», відтак загинув на місці ДТП.

Ще троє людей отримали внаслідок неї тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Серед постраждалих – 23-річний водій-львів’янин автомобіля «Ford Transit» та його пасажирка - 32-річна мешканка Миколаївського району. Медики діагностували у них політравму.

Також госпіталізовано 33-річну жительку Яворівщини, яка була пасажиром автомобіля «Skoda». У неї – закритий перелом стегна та передпліччя.

Натомість у повідомленні про цю ДТП обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій мовиться:

«21 лютого о 19:33 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на трасі Львів – Краковець біля с. Домажир Яворівського району зіткнулися автомобіль «Skoda Octavia» та мікроавтобус «Ford Transit». Рятувальники пожежно-рятувального відділення ДПРЧ-31 проводили роботи по деблокуванню пасажира з понівеченого автомобіля «Skoda Octavia».

Врятовану жінку, разом з водієм та пасажиром «Ford Transit» з травми різної ступені важкості доставлено в лікувальні заклади м. Львова та м. Новояворівська. У результаті зіткнення водій автомобіля «Skoda Octavia» загинув на місці пригоди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів