На Львівщині загинув тракторист – його протаранив потяг (доповнено)

13:54 25 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: youtube.com

Трагедія сталася на 28-му кілометрі залізничного перегону Запитів-Колодно в Кам’янка-Бузькому районі.

Як повідомляє департамент з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації, 24 листопада о 3.20 від чергового ДТГО «Львівська залізниця» надійшло повідомлення, що на 28 кілометрі залізничного перегону Запитів-Колодно в Кам’янка-Бузькому районі (на переїзді, обладнаному світовою та звуковою сигналізацією) сталося зіткнення пасажирського потягу №668 сполученням Чернівці-Ковель з трактором «МТЗ-80». Унаслідок нього від отриманих травм загинув на місці події тракторист – мешканець села Жовтанці Кам’янка-Бузького району 1980 року народження.

Рух потягу № 668 «Чернівці-Львів» відновили після цього щойно 05.10, а № 141 «Київ-Львів» – о 05.20. Натомість ричини трагедії все ще з’ясовуються.

Своєю чергою, прес-служба обласного управління ДАІ повідомляє сьогодні, 25 листопада, про цей інцидент так:

«У Кам’янка-Бузькому районі на Львівщині внаслідок аварії загинув 33-річний тракторист. Це трапилось учора, 24 листопада, близько 3.15 години у селі Колодно. За попередніми даними, 33-річний мешканець Кам’янка-Бузького району, керуючи трактором «МТЗ», проїхав на заборонений сигнал світлофора, виїхав на залізничний переїзд, де скоїв зіткнення із поїздом сполученням «Чернівці-Ковель». Від отриманих травм водій трактора загинув на місці ДТП».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів