На Львівщині загинув під час пожежі 58-річний чоловік

09:55 2 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання.

У Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили в п’ятницю: «1 березня о 16:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі двоповерхового житлового будинку №39 на вулиці Галицькій у Перемишлянах. На місце події негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи 20 ДПРЧ».

«Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. Під час проведення розвідки пожежі у квартирі було виявлено тіло власника 1960 року народження», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«О 16:52 вогнеборцям вдалось локалізувати, а о 17:06 ліквідувати пожежу в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 35 квадратних метрів. До ліквідації займання залучили сімох рятувальників та дві одиниці спецтехніки. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються», – повідомили також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів