На Львівщині загинув під час пожежі 49-річний чоловік (оновлено)

09:40 28 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Трагедія сталася в Бродівському районі.

«27 грудня о 09:05 виникла пожежа в приватному одноповерховому дерев’яному житловому будинку, критому шифером, розміром 15х6 метрів у селі Глушин в Бродівському районі. Під час гасіння пожежі виявлено тіло власника будинку, 1966 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі шести квадратних метрів, пошкоджено стіни та перекриття на площі чотирьох квадратних метрів. Врятовано житловий будинок. Пожежу локалізовано о 09:30 та ліквідовано о 09:47 силами одного пожежного підрозділу у складі шести осіб та однієї одиниці техніки (АЦ) від ГУ ДСНС України у Львівській області. Причина події з’ясовується», – повідомили сьогодні, 28 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 28 грудня:

«27 грудня о 09:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Глушин Бродівського району. В результаті проведення розвідки пожежа, вогнеборці виявили у будинку тіло власника, 1966 року народження.

Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. Пожежу ліквідували о 09:47 у складі однієї ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі шести квадратних метрів, пошкоджено стіни та перекриття на площі чотирьох квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили п’ятьох вогнеборців та спецавтомобіль. Причина займання встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів