На Львівщині загинув через недопалок 43-річний чоловік (оновлено)

17:00 12 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Рятувальники ліквідували пожежу в селі Зушиці в Городоцькому районі.

«11 жовтня о 18:44 у критому шифером цегляному одноповерховому житловому будинку розміром 8х8 м у селі Зушиці в Городоцькому районі виникла пожежа. На місці пожежі виявлено тіло загиблого господаря будинку 1972 року народження. Вогнем знищено диван. Пожежу ліквідовано сусідами до приїзду пожежного підрозділу. Причина події – з'ясовується. Проводиться дослідча перевірка», – повідомили сьогодні, 12 жовтня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли в понеділок:

«11 жовтня о 18:44 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Зушичі Городоцького району. Дим з житла помітили сусіди, які одразу зателефонували до Служби порятунку.

Власник помешкання 1972 року народження порушив елементарні правила пожежної безпеки, паливши цигарки у ліжку. Чоловік заснув, а недопалок спричинив займання. 

Через отруєння продуктами горіння горе-господар загинув у власному помешканні. Пожежу вдалося ліквідувати до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв. м».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів