На Львівщині загинув під час пожежі 39-річний чоловік

11:30 3 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Загоряння сталося в селі Воля Старицька в Яворівському районі.

«2 січня о 14:30 виникла пожежа в приватному нежилому будинку в селі Воля Старицька в Яворівському районі. На місці пожежі виявлено тіло жителя Яворова1976 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв. м, пошкоджено підлогу на площі 2 кв. м. Власник будівлі встановлюється. Причини події з’ясовуються», – повідомили сьогодні, 3 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі обласного управління ДСНС розповіли в неділю:

«2 січня о 14:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Воля Старицька в Яворівському районі. Через щільне задимлення та високу концентрацію продуктів горіння, вогнеборцям довелось працювати в засобах захисту органів дихання.

На місці пожежі виявлено тіло чоловіка 1976 року народження. Пожежу ліквідували о 15:00 у складі однієї ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв. м та підлогу на площі 5 кв. м.

Врятовано дві будівлі від згорання. До ліквідації пожежі залучалось п’ять чоловік особового складу та одиниця техніки. Причина займання встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів