На Львівщині загинув пасажир легковика

10:36 12 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: galka.if.ua

11 березня о 22:30 на вулиці Львівській у Червонограді сталося зіткнення трьох легкових автомобілів «Ваз», «Шкода» та «Фольксваген-Гольф».

Унаслідок ДТП травмовані три людини, одна з них – пасажир автомобіля «Фольксваген-Гольф», 1984 року народження, житель Соснівки, – загинула на місці події. Водій автомобіля «ВАЗ», 1981 року народження, житель Червонограда, а також водій автомобіля «Шкода» , 1965 року народження, житель Червонограда, госпіталізовані до Червоноградської центральної районної лікарні.

Водій автомобіля «Фольксваген-Гольф»,1981 року народження, житель Червонограда, не постраждав. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Про це повідомили сьогодні, 12 березня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли:

«11 березня о 22:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Львівській у Червонограді зіткнулись три автомобілі – «Skoda Octavia», «Volkswagen Golf» та «ВАЗ 2109». Внаслідок ДТП, загинув пасажир автомобіля «Volkswagen Golf» та травмовано трьох осіб, яких госпіталізовано у Червоноградську Центральну міську лікарню.

На місце події залучалось пожежно-рятувальне відділення, які за допомогою гідравлічного розтискача провели роботи по деблокуванню травмованого пасажира з автомобіля «Volkswagen Golf». До ліквідації наслідків ДТП залучили одиницю спецтехніки та п’ятьох рятувальників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів