На Львівщині загинув 27-річний тракторист

12:42 29 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: http://portal.lviv.ua

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць проводились роботи по вивільненню тіла загиблого.

«28 травня о 07:50 на телефон служби «102» від невідомого надійшло повідомлення, про те, що в селі Завадка в Сколівському районі Львівської області перекинувся трактор», – повідомили сьогодні, 29 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, де також розповіли подробиці:

«Слідчим Сколівського ВП Стрийського ВП ГУ НП у Львівській області встановлено, що приблизно о 23-й годині 27 травня водій трактора «Т-150», 1989 року народження, житель села Довжки в Сколівському районі Львівської області, спускаючись на тракторі з лісового масиву в напрямку села Завадка в Сколівському районі не впорався з керуванням та перекинувся. Внаслідок ДТП водій загинув на місці події, а пасажир 1987 року народження, житель села Довжки в Сколівському районі Львівської області, отримав травми середнього ступеню важкості, о 09:30 доставлений в Сколівську ЦРЛ, госпіталізований в хірургічне відділення.  Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць проводились роботи по вивільненню тіла загиблого з трактора».

Про це повідомили сьогодні, 29 травня, на сторінці департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів