На Львівщині загинули під час пожеж троє чоловіків

10:00 17 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Займання ліквідовували в Перемишлянському, Мостиському й Сокальського районах.

16 жовтня о 17:59 виникла пожежа в критій шифером цегляній літній кухні розміром 5х4 метрів у селі Коросне в Перемишлянському районі. На місці пожежі виявлено тіло загиблого брата власниці будівлі, 1974 року народження.

Вогнем знищено стелю на площі вісім квадратних метрів та речі домашнього вжитку на площі 2 квадратних метрів , пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 5 квадратних метрів . Пожежу ліквідовано сусідами до приїзду пожежно-рятувального підрозділу. Причина події з'ясовується. Проводиться дослідча перевірка» »;

16 жовтня о 21:25 виникла пожежа в критому шифером цегляному житловому будинку в селі Пісок у Мостиському районі. На місці пожежі виявлено тіло власника будинку 1975 року народження. Вогнем знищено килим та один квадратний метр підлоги. Пожежно-рятувальні підрозділи не викликалися. Причина події з'ясовується. Проводиться дослідча перевірка;

17 жовтня о 00:07 виникла пожежа у селищі в критій шифером цегляній господарській будівлі розміром 5 х7 метрів на території Сокальсьської виправної колонії №47на  вулиці Вокзальній у селищі Жвирка в Сокальського району району. На місці пожежі виявлено тіло загиблого в’язня 1978 року народження. Вогнем знищено покриття на площі 120 квадратних метрів , сім свиней, 11 поросят, дві корови, пошкоджено покриття на площі 80 квадратних метрів , обшивку стін на площі 80 квадратних метрів . Пожежу локалізовано о 01:02, ліквідовано о 02:01 силами чотирьох пожежно-рятувальних відділень. Причина події з'ясовується. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 17 жовтня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів