На Львівщині загинула внаслідок пожежі пенсіонерка

10:20 1 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У п’ятницю, 1 листопада, о 05:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку №12 на вулиці Львівській у Бродах.

Про це розповіли в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також поінформували: «До місця виклику негайно виїхали рятувальники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини в Бродах. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікон квартири, де виникло загорання, вибивався густий чорний дим».

«Через сильне задимлення, рятувальникам довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання. Не гаючи часу вогнеборці приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі. Вогонь швидко поширювався дерев'яними конструкціями будинку», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Під час розвідки пожежі, в кімнаті було виявлено тіло власниці 1954 року народження.
На момент пожежі в сусідній квартирі перебували четверо людей, у тому числі троє дітей. Рятувальники допомогли мешканцям покинути будинок», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«Пожежу локалізували о 06:06, а ліквідували о 06:39 в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття на площі 30 квадратних метрів. Внаслідок прогару обвалилось дерев’яне перекриття між горищем та другим поверхом, на площі 16 квадратних метрів До ліквідації пожежі були залучені семеро рятувальниківі дві одиниці спецтехніки», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів