На Львівщині загорівся під час руху автомобіль

10:15 19 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

18 червня о 17:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «Reno Magnum» у селі Далява в Дрогобицькому районі львівської області.

Про це повідомили в середу, 19 червня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «До місця події негайно виїхали рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Дрогобича. Як з'ясувалось на місці виклику, під час руху автомобіля його водій відчув запах диму, одразу зупинився й викликав пожежно-рятувальну службу».

«Водій намагався самостійно ліквідувати загорання за допомогою вогнегасників, проте пожежа швидко продовжувала поширюватись. О 17:50 вогнеборці локалізували пожежу, а о 17:58 повністю ліквідували», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Унаслідок пожежі вогнем знищено кабіну водія та пошкоджено моторний відсік автомобіля. До ліквідації пожежі залучили чотирьох чоловік особового складу», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів