На Львівщині визначилися переможці конкурсу молодіжних проектів

17:45 28 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

На засіданні конкурсної комісії з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році з обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки, визначилися переможці цьогорічного конкурсу.

Про це повідомили в четвер, 28 лютого, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «На конкурс молодіжних проектів було подано 124 конкурсні пропозиції. За підсумками оцінювання, переможцями визначено 31 громадська організація, які реалізують 42 проекти. Серед поданих проектів найпоширеніший напрям – національно-патріотичне виховання (21 захід), на другому місці – утвердження громадянської свідомості та активної громадської позиції – вісім проектів».

«Зокрема, у сфері неформальної освіти переможними стали п’ять конкурсних пропозицій, а безпечний та здоровий спосіб життя – чотири проекти, створення умов з метою працевлаштування молоді – три заходи, міжнародне молодіжне співробітництво – один. Загальна сума підтримки конкурсних пропозицій становить мільйон гривень», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів