На Львівщині визначили кращий спецпідрозділ Західного управління ДПСУ

11:42 19 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

16-19 жовтня на базі Кінологічного навчального центру у Великих Мостах пройшов відбір на кращий спецпідрозділ Західного регіонального управління.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 жовтня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Участь у відборі взяли команди мобільних підрозділів та прикордонна комендатура швидкого реагування. Спецпризначенці змагалися у фізичній, вогневій та тактичній підготовці».

«За результатами відбору кращими визнано команду прикордонної комендатури швидкого реагування Кінологічного навчального центру та мобільну прикордонну заставу «Мукачеве». Переможці візьмуть участь у змаганнях серед мобільних підрозділів прикордонного відомства, які відбудуться на базі Головного центру підготовки особового складу в Оршанці з 5 до 9 листопада», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Такі змагання проводяться в Держприкордонслужбі в рамках «Турніру імені Василя Полякова». Метою турніру є популяризація підрозділів швидкого реагування та вшанування пам'яті старшого сержанта Василя Полякова, що героїчно загинув у 2014 році на сході країни, захищаючи її незалежність та суверенітет», – повідомили також у Західному регіональному управлінні також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів