У жителя села Бірки під Львовом не витримало серце після того, як він побачив 10-х непритомних (оновлено, відео)

21:45 23 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У Яворівському районі отруїлися чадним газом 10 людей, серед них – трирічна дитина й двоє медиків.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«На Львівщині 10 людей отруїлось чадним газом. Серед них трирічна дитина і двоє медиків, які першими кинулись рятувати потерпілих. Одна людина померла, щоправда не від отруєння. Побачивши стількох непритомних у чоловіка не витримало серце», – повідомила сьогодні, 23 грудня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1». Натомість у прес-службі (відділу зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС розповіли у вівторок:

«22 грудня до Яворівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря місцевої приватної клініки про те, що в житловому будинку в одному зі сіл району помер 56-річний чоловік. Крім того, лікарі швидкої медичної допомоги, котрі приїхали на виклик, виявили в будинку ще вісьмох непритомних осіб, серед яких – дворічний хлопчик, син власників будинку.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що близько десятої години ранку 25-річна жінка побачила свого 31-річного непритомного чоловіка, який лежав у одній з кімнат їхнього будинку. Вона відразу зателефонувала до родичів та знайомих та покликала їх на допомогу.

Коли на місце події приїхала карета швидкої медичної допомоги, лікарі виявили тіло без ознак життя господаря будинку, а також вісьмох непритомних людей. З діагнозом отруєння чадним газом, сімох осіб госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню, а дворічного хлопчика – у дитячу Львівську обласну лікарню. Загрози їхньому життю немає. 

Правоохоронці встановлюють усі обставини події, призначено ряд експертиз. За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України».

А зранку у вівторок в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомлялося:

«22 грудня близько 10:00 у селі Бірки Яворівського району в житловому будинку отруїлися дев’ятеро людей, з них одна дитина. Один з потерпілих помер до прибуття швидкої медичної допомоги.

П’ятеро людей доставили до лікувальних закладів м. Львова, ще троє –  звернулись до медиків по допомогу самостійно. Трьох потерпілих, з них дитину, 2012 року народження, в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано.

Решта пацієнтів після отримання медичної допомоги подальшої госпіталізації не потребували. Причини смерті та отруєння встановлюються.

Окрім цього, 23 грудня о 00:22 рятувальники отримали повідомлення про те, що в селі Давидів Пустомитівського району в житловому будинку отруїлася дитина 2000 року народження. Потерпілу в стані середньої ступені важкості доставлено в обласну дитячу спеціалізовану клінічну лікарню. Обставини отруєння з’ясовуються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів