На Львівщині внаслідок ДТП загинули двоє людей

10:40 11 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: oboi20.ru

Про це повідомляє сьогодні, 11 березня, прес-служба обласного управління ДАІ.

За її інформацією, вчора, 10 березня, о 15.05 на автодорозі «Львів-Рава-Руська» у Жовківському районі 51-річний львів’янин, перебуваючи за кермом автомобіля «Chevrolet Niva», не обрав безпечної швидкості руху й не врахував дорожню обстановку, відтак виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із мікроавтобусом «Іvеcо», й від отриманих травм загинув на місці ДТП. Також постраждав водій іномарки «Іvеcо», 36-літній мешканець Жовківщини.

Зараз чоловік у лікарні. Медики діагностували у нього травму голови, перелом стегна, множинні синці обличчя та забій грудної клітки. 

Натомість у неділю, 9 березня, близько 21.20 на автодорозі «Львів-Краковець» у Яворівському районі 27-річний водій легковика «Volkswagen Passat» (житель Новояворівська), не вибрав безпечної швидкості руху та збив двох пішоходів – 14-річну школярку та 51-річну мешканку Новояворівська. Від отриманих травм жінка загинула на місці події, а дівчину довелося госпіталізувати. Медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму та перелом ноги.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів