На Львівщині внаслідок ДТП загинула жінка-пасажир буса

10:30 16 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: telegraf.com.ua

За повідомленням прес-служби обласного управління ДАІ, це сталося на автодорозі «Київ-Чоп» у Стрийському районі.

Прес-служба обласного управління ДАІ інформує сьогодні, 16 липня, в повідомленні «У Стрийському районі внаслідок автопригоди загинула людина, ще двоє – отримали поранення»:

«На автодорозі «Київ-Чоп» зіткнулися «УАЗ» та «Mercedes-Benz Sprinter». У результаті аварії загинула жінка-пасажир буса.

ДТП трапилась 15-го липня близько 3-ї ночі у селі Гірне, що в Стрийському районі. За попередніми даними, водій автомобіля «УАЗ», 60-річний мешканець Яворівщини, не врахував дорожню обстановку, а  також не дотримався безпечної швидкості та дистанції. 

Як наслідок, чоловік скоїв зіткнення із бусом «Mercedes-Benz Sprinter», що їхав у тому ж напрямку. Від удару автомобіль «Mercedes» влетів у дерево. Жінка-пасажир цього авто, 27-річна мешканка Дрогобицького району, – від отриманих поранень загинула на місці події. 

Окрім цього, травмувалися обидва водії. У керманича «УАЗу» діагностували струс головного мозку та забій.

У водія автомобіля «Mercedes», 26-річного жителя Дрогобицького району, – перелом стегна, забій та струс головного мозку. Наразі триває розслідування усіх обставин цієї дорожньо-транспортної пригоди».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів