На Львівщині внаслідок ДТП травмовано трирічну дитину й чотирьох дорослих (оновлено)

12:40 20 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

За попередніми даними, водій автомобіля «Renault Meganе», 61-річний місцевий мешканець, виїжджаючи із прилеглої території, не надав переваги у русі легковикам «ВАЗ» та «Skoda Octavia», що рухалися по головній дорозі.

19 вересня близько 11.40 на вулиці Стрийській у Дрогобичі сталася дорожньо-транспортна пригода. За попередніми даними, водій автомобіля «Renault Meganе», 61-річний місцевий мешканець, виїжджаючи із прилеглої території, не надав переваги у русі легковикам «ВАЗ» та «Skoda Octavia», що рухалися по головній дорозі.  

Унаслідок зіткнення постраждали водій автівки «ВАЗ», 32-річний житель Самбора, та двоє його пасажирів – 30-річна жінка та її 3-річний малюк. У хлопчика діагностували політравму та закриту черепно-мозкову травму.

Окрім цього, постраждали водій та 57-річна пасажирка автомобіля «Renault». У жінки – відкрита черепно-мозкова травма та політравма, а у водія – перелом ребра та відкрита черепно-мозкова травма.

Усіх потерпілих госпіталізували до Дрогобицької міської лікарні.   Триває розслідування. Правоохоронці встановлюють обставини автопригоди.

Про це повідомили 19 вересня в прес-службі Львівського обласного управління ДАІ. Натомість на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації передали 20 вересня:

«19 вересня об 11:40 біля заправочної станції «WOG» на вулиці Стрийській у Дрогобичі сталося зіткнення трьох легкових автомобілів: ВАЗ-2115 «Лада», «Шкода Октавія» та «Рено Меган». Внаслідок ДТП п’ятеро осіб, з них одна дитина, отримали травми різних ступенів важкості та були доставлені до Дрогобицької  міської лікарні №1: водій автомобіля «Шкода Октавія» 1983 року народження, житель Самбора; пасажир автомобіля «Шкода Октавія» 1985 року народження, жителька Самбора; пасажир автомобіля «Шкода Октавія» 2012 року народження (дитина), житель Самбора; водій автомобіля «ВАЗ-2115» 1953 року народження, житель Дрогобича; пасажир автомобіля «ВАЗ-2115» 1958 року народження, жителька Дрогобича.

Водій автомобіля «Рено Меган» 1991 року народження, житель Дрогобича, від госпіталізації відмовився. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Про це повідомили сьогодні, 20 вересня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів