На Львівщині влаштували бунт відпочивальники (відео, оновлено)

20:15 3 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У Трускавці гості одного з готелів провели свята без опалення.

«Понад півсотні відпочивальників одного з готелів Трускавця на Львівщині влаштували бунт. Вони вимагали від керівництва, аби їм повернули кошти за зіпсутий відпочинок, адже кілька днів прожили в крижаних кімнатах. Замість обіцяного сервісу рівня  чотиризіркового готелю і незабутнього новорічного відпочинку  їх заморили холодом. Зрештою, з хворими дітьми і без будь-якої компенсації туристи змушені були повернутися додому», – повідомили сьогодні, 3 січня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1», де навдовзі розповіли про це більш розгорнуто:

«Понад півсотні відпочивальників одного з готелів Львівщини сьогодні влаштували бунт. Вони вимагали від керівництва, щоб їм повернули кошти за зіпсований відпочинок, бо ж кілька днів прожили в крижаних кімнатах. Кажуть, замість обіцяного сервісу рівня чотиризіркового готелю і незабутній новорічний відпочинок, їх заморили холодом.

Із лайками й погрозами адміністрацію чотиризіркового готелю, що в містечку Трускавець, сьогодні зустріли відпочивальники. Люди нарікають – від самого Нового року живуть у цілковитому холоді. Після ще однієї крижаної ночі терпець їм урвався. Наталія Березина одна з тих, хто такого не витримав. Сьогодні вона виїхала з готелю. Нарікає, що за шість днів її сім'я заплатила понад двадцять тисяч гривень. Половину строку прожили в холоді й без води. Замість відпочинку додому везуть хвору дитину.

Адміністрація готелю виправдовується. Цього сезону вирішили відмовитись од російського газу і перейти на дрова. А новий котел вийшов із ладу. Генеральний директор Андрій Юрків запевняє: «Нормальні люди, які то розуміють, які то сприймають сприйняли це нормально, а неврівноважені… Дійсно були якісь скандали, непорозуміння. Зараз усе заспокоїлося, все вирішилося».

Директор готелю переконує, що тепло вже відновили. Він навіть робить екскурсію для журналістів до одного з басейнів. Та без нього журналісти вирушили в номери. Батареї – знову холодні. Тепер усі відпочивальники, які вважають себе потерпілими, відстоюватимуть свої права через суд.

Вони вже зібрали підписи і навіть знайшли юриста. Натомість адміністрація готелю запропонувала їм компенсацію – двадцять п'ять відсотків знижки на СПА-послуги. Щоправда, для цього їм доведеться приїхати до готелю ще раз».

Про це також повідомили сьогодні, 3 січня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів