На Львівщині відновлювали водо- і електропостачання

12:10 31 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: news.pn

30 січня було зафіксовано два порушення в роботі систем життєзабезпечення населення нашої області.

30 січня об 11:00 сталася аварія в системах водопостачання на вулиці Мазепи, 20 у Городку. Об 11:15 аварійні бригади комунальних підприємств «Міські водо каналізаційні мережі» та «Городоцьке водопровідно-каналізаційне господарство» приступили до ліквідації пошкодження. О 13:10 водопостачання абонентів міста відновлено в повному обсязі.

Про це повідомили сьогодні, 31 січня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«30 січня близько 19:00 унаслідок несприятливих погодних умов (пориви західного вітру 15 – 20 метрів за секунду) спрацьовала аварійна система захисту повітряних ліній електропередач 0,4кВ, тимчасово без електропостачання залишилися: у Дрогобичі –10 будинків на вулиці Холмській, два – навулиці Лепкого, у Бориславі – 20 будинків на вулицях Куліша, Трускавецькій і Петлюри, у селі Модричі – 20 будинків.

Аварійними бригадами Дрогобицького РЕМ та Бориславського РЕМ проводяться роботи по ліквідації пошкоджень та відновленню електропостачання вулиць населених пунктів.

О 20:30 відновлено електропостачання вулиці Холмській у Дрогобичі. О 21:3 відновлено електропостачання вулиці у селі Модричі. З початком світлого часу доби 31 січня аварійними бригадами будуть продовжені роботи по ліквідації пошкоджень та відновленню електропостачання решти вулиць населених пунктів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів