На Львівщині успішно склали іспити строковики Збройних Сил України

23:38 26 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

Солдати строкової служби до проведення АТО не залучатимуться.

У 184-му Навчальному центрі львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного склали випускні іспити з фахової підготовки строковики призову «Осінь-2015». Екзаменаційна комісія перевірила у військовослужбовців знання теорії з тих військових спеціальностей, які вони опанували, а на полігоні відбулися практичні іспити. Усі солдати строкової служби екзамени склали успішно.

Складання іспитів у 184-му Навчальному центрі тривало три дні. Свої навики екзаменаційній комісії продемонстрували строковики, які вивчили фах танкістів, артилеристів, розвідників, снайперів, механіків-водіїв. Загалом у Навчальному центрі іспити склали близько тисячі строковиків.

Підготовка військовиків у 184-ому Навчальному центрі тривала понад два місяці: спершу солдати строкової служби пройшли первинну військову професійну підготовку, а згодом – підготовку за фахом. Після завершення навчання строковиків розподілять по військових частинах Збройних Сил України, деякі з них продовжать службу у 184-му Навчальному центрі. Солдати строкової служби до проведення АТО не залучатимуться.

Про це повідомили сьогодні, 26 січня, на сайті львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також опублікували світлини з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів