На Львівщині урочисто зустріли бійців 703-го полку

16:45 22 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Самбірчани урочисто зустріли в п’ятницю, 22 листопада, військовослужбовців 703-го окремого полку оперативного забезпечення, які повернулись із зони бойових дій.

Більше двох сотень бійців боронили східні кордони нашої держави впродовж шести місяців, не зазнавши при цьому жодних бойових втрат. Інженерні групи 703-го полку допомагали механізованим бригадам в облаштуванні фортифікаційних споруд першої лінії оборони, здійснювали забезпечення бригад.

Після ротації, військовослужбовці матимуть кілька тижнів відпустки та реабілітації. А потім повернуться до виконання службових обов'язків у місці постійної дислокації.

703-й окремий полк оперативного забезпечення - військове з'єднання інженерних військ Сухопутних військ України. З'єднання пройшло кілька переформувань після перейменування з 50-го інженерно-саперного полку у 1994 році.

Військовослужбовці частини стали важливою складовою ЗСУ. Вони не тільки брали участь у численних миротворчих операціях за кордоном, але й щорічно допомагають боротися з наслідками зимової і не тільки стихії у Львівській та сусідніх областях, зокрема були залучені до ліквідації фосфорної аварії під Ожидовом. 2008 року частина повністю перейшла на службу за контрактом.

Про це повідомили в п’ятницю, 22 листопада, у Львівській облдержадміністрації. Як інформував «ЩЛ», у Львові організують тренінг для учасників АТО та ООС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів