На Львівщині тренуються десантники

14:12 4 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

«Крилаті піхотинці» відпрацьовували захоплення житлового будинку, його зачистку та звільнення заручників.

«На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочалися практичні заняття підрозділу однієї з бригад Високомобільних десантних військ», – повідомили сьогодні, 4 квітня, в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікували відеорепортаж з навчань і розповіли подробиці:

«Програма занять українськими десантниками – учасниками АТО, розрахована на два місяці і проводитимуть її інструктори з США та Канади. Слід зауважити, що заняття проходять з використанням систем імітації тактичних дій «MILES».

Під час одного з практичних днів десантники відпрацьовували питання захисту та захоплення житлового будинку, його зачистку та звільнення заручників. Ще на одному з навчальних місць десантники відпрацювали утримання позицій. Тут також всі тренування проводяться в умовах максимально наближених до реальних. 

На відміну від попередніх місць навчання, вся стрільба по мішенях ведеться із застосуванням бойових набоїв. За час проведений на полігоні під керівництвом іноземних інструкторів десантники також відпрацьовують питання надання першої невідкладної медичної допомоги».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині тренується легендарна 25-та бригада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів