На Львівщині створено 366 аварійно-відновних бригад

15:51 14 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Їх мета – оперативне реагування на можливі надзвичайні ситуації на об’єктах життєзабезпечення області.

Про це повідомив сьогодні, 14 січня, під час апаратної наради в облдержадміністрації директор її департаменту з питань цивільного захисту Олексій Титаренко. За його інформацією, для ліквідації аварій на об’єктах електроенергетики створено 141 бригаду, електрозв’язку – 141, газового господарства – 31, теплопостачання – 28, водопостачання та водовідведення – 65, водного господарства – 68, Львівської залізниці – 7.

Окрім того, Олексій Титаренко поінформував: «У межах адміністративних територій підготовлено 123 стаціонарних та 22 мобільних (на автомобілях) пунктів обігріву водіїв та пасажирів транспортних засобів, які потрапили у снігові затори. Додатково для обігріву безхатченків у сильні морози є можливість розгорнути 44 палатки».

Директор департаменту з питань цивільного захисту запевняє також, що в обласному та місцевих резервах матеріально-технічних ресурсів створено запаси пально-мастильних матеріалів, які оперативно можливо залучати для забезпечення роботи спеціальної снігоприбиральної техніки. Про це повідомляє сьогодні, 14 січня, прес-служба міської ради обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів