На Львівщині стартувала профілактична операція «Літо-2014»

12:34 29 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Про це повідомляє в четвер відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує сьогодні, 29 травня, в повідомленні «На Львівщині розпочалася операція «Літо-2014»:

«З метою посилення боротьби зі злочинністю серед неповнолітніх і забезпечення належної охорони громадського порядку в місцях їх масового відпочинку, у період з 25 травня до 31 серпня на території Львівщини проводитиметься загальнодержавна профілактична операція «Літо-2014» за участю Служби у справах дітей обласної державної адміністрації, органів освіти і науки й громадськості. Заходи також будуть спрямовані на виявлення та документування фактів продажу дітям алкогольних і тютюнових виробів працівниками закладів торгівлі, особливо тих, які розташовані поблизу місць дозвілля та відпочинку.

Також будуть виявляти дорослих, які втягують підлітків у пияцтво, азартні ігри, наркоманію та використовують малолітніх для заняття жебрацтвом. Окрім того, у нічний час будуть проводитися рейди з перевірки розважальних закладів у яких можуть знаходитися підлітки до 16 років без супроводу дорослих.

«Правоохоронці проводитимуть профілактичні лекції з метою профілактики бездоглядності, купівлі алкогольних та тютюнових виробів та інших негативних явищ у період літнього оздоровчого сезону», – повідомив т. в. о. начальника ВКМСД ГУ МВС України у Львівській області майор міліції Станіслав Мельник.

Щоб попередити нещасні випадки та неприємні ситуації з неповнолітніми працівники міліції звертаються до батьків з проханням не забувати контролювати своїх дітей, цікавитись де, з ким та як вони проводять свій вільний час. Пам’ятайте, основним і єдиним дієвим контролем за поведінкою дітей – є контроль з боку батьків і близьких осіб».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів